منبع تغذیه یا power supply یکی از قطعات فنی داخل کیس بشمار میرود که وظیفه اصلی آن، تغذیه تمام قطعات داخل کیس است. در واقع PSU برق شهری AC را تبدیل به برق DC کرده و آن را از طریق مادربورد در اختیار دیگر قطعات همچون CPU و هارد دیسک میگذارد. به بیانی دیگر تمام قطعات برای کارکرد صحیح نیازمند جریان و ولتاژ مشخصی هستند که PSU برایشان فراهم میکند و به همین سبب بسیاری پاور را قلب کامپیوتر میدانند.
پاورهای غیرماژولار، نیمه ماژولار و ماژولار: به پاورهایی که امکان تفکیک سیمهای خروجی در آن وجود دارد ماژولار میگویند. این مسئله بیشتر برای مرتب بودن کیس و زیبایی ظاهری سیستم است که مخصوصا گیمرها از آن استقبال میکنند. استفاده از پاورهای ماژولار به افراد مبتدی توصیه نمیشود چرا که باعث سردرگمی کاربر خواهدشد.
فن پاور: چنانچه میدانیم پاوری وجود ندارد که بازده آن 100 درصد باشد و همیشه مقداری از برق ورودی به صورت گرما هدر میرود؛ به همین علت اغلب پاورها از یک یا چند فن برای خنک شدن بهره میبرند. حرکت پرههای فن در برخی موارد باعث ایجاد سروصدای اضافی یا نویز میشود؛ تولید کنندگان مختلف روشهای متفاوتی برای به حداقل رساندن نویز دارند. برخی از یک فن بزرگ با سرعت کم استفاده میکنند و برخی فنهایی تولید کردهاند که سرعت آن متناسب با میزان گرما کم و زیاد و یا حتی قطع میشود.
قابلیتهای محافظتی پاور: یکی از ویژگیهای پاور مقاومت در برابر افزایش ولتاژ و یا جریان بالاتر از حد مجاز است؛ به این صورت که اگر ولتاژ یا جریان ورودی به سیستم، بیش از حد مجاز باشد پاور به صورت اتومات برق را قطع میکند و به این ترتیب از رسیدن آسیب جدی به سایر قطعات جلوگیری میشود.
برند: پاور به دلیل نوع فعالیت مهم و حساس خود باید کیفیت ساخت و استاندارد بالایی داشته باشد. برندهایی نظیر: CORASIR، SeaSonic و Cooler Master جزو بهترینهای بازار هستند.